Amandelolie van Jafra bestaat al meer dan 60 jaar

Royal Amandel olie of ook wel Jafra Amandel Olie, een rijk voedende lichaamsolie met de heerlijke geur van amandelbloesems. Dankzij natuurlijke essences e hydrateert de olie intensief zelfs de droogste huid, maakt de huid soepel en verzorgt haar. De Amandelolie geur verdwijnt na een paar minuten. de olie is heel dik en je hebt er maar weinig van nodig Deze  amandel lichaamsolie is gemaakt voor liefhebbers van een milde amandelgeur.

Gebruik:

Na bad of douche zacht afdrogen. De olie over het hele lichaam verdelen en met krachtige bewegingen masseren. of als u het te vet vind onder de douche als u bijna klaar bent een washand pakken daar opdoen en het lichaam er goed mee insmeren. daarna de huid droog deppen.

Ingrediënten Royal Almandelolie:

 (bittere amandel) pitolie
• Etherische olie

 (zoete amandel)olie
• Veredelde, natuurlijke voedende olie
• en een vleugje limoen

• Verzorgt en hydrateert de huid

Allantoïne
• Ontstekingsremmend
• Kalmeert de huid

Waarom Amandel olie / Royal Almond Rich Body Oil?

 1. Door de rijke, koudgeperste oliën uit zoete en bittere amandelen is deze Royal Almandelolie van Jafra rijk aan vitamines A,D, E, F en K, die het uitdrogen en verouderen van de huid tegengaat! Super belangrijk, toch?
 2. De olie gaat het krijgen van schilfers tegen waardoor de huid ook langer bruin blijft.
 3. Ook zeer geschikt voor een kinderhuid  voor mensen met psoriasis en eczeem.
 4. De Amandel Olie 2x per dag aanbrengen en door het gebruik houdt het de huid schoon en onder controle.
 5. Vermindert jeuk en schilfers aan de huid (werkt ontsteking remmend)
 6. Deze olie is ideaal voor extra verzorging aan hielen, knieën en ellebogen.
 7. Een van de redenen waarom de amandelolie bij veel mensen een favoriet is, is omdat deze olie perfect is om een bruin tintje te krijgen en te behouden. Als de olie elke dag wordt gebruikt, maakt de huid het pigmentstof melanine aan, waardoor je huid sneller en dieper bruin wordt. Blijf na het zonnebaden de olie gebruiken (ook als aftersun) zodat de huid langer bruin blijft.
 8. Als je gaat zonnen moet je natuurlijk wel zonnebrandcrème gebruiken om je huid te beschermen. Breng eerst de amandelolie aan en daarover de Jafra Body Protector Sunscreen  SPF 30 of 50+.
 9. Je kunt de amandel olie ook gebruiken voor onder de zonnebank wordt je superbruin van maar ik adviseer sowieso geen zonnebank
 10. Het is een super product als pre-sun als je snel verbrand of last hebt van zonneallergie. begin 4 weken van te voren te smeren als je de zon in gaat,en gebruik het in combi met Jafra  zonebescherming . De zonebescherming van Jafra is voor het hele gezin en voor kinderen vanaf 6 maanden
 11. Verzorging van nagels en nagelriemen
 12. Handen scrubben met een beetje amandel olie en suiker .. lekker je handen scrubben, afspoelen en droog deppen (geen zeep gebruiken) Super zachte verzorgde handen (Dus heren ook vrouwen vinden het fijn als jullie zachte handen hebben)

Amandel Olie en jouw haar:amelolie

Amandel olie is erg veelzijdig en kan het op verschillende manieren gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Doordat deze olie rijk is aan voedingsstoffen zoals vitamines A, B, D & E, vetzuren en mineralen, die ervoor zorgen dat het haar sterk en gezond groeit. Lees hieronder welke voordelen het gebruik van amandelolie voor je haar en hoofdhuid kan hebben.

Bevordert de haargroei

Door amandelolie op de hoofdhuid te masseren, kan het diep in het haar en de hoofdhuid binnendringen om het van binnenuit te voeden. Op deze manier komen de opgenomen voedingstoffen op de juiste plaats terecht, waardoor het haar de kans krijgt om gezond te groeien.

Maakt het haar dik en glanzend

Het gebruik van amandelolie zorgt voor dik, glanzend haar. Doordat amandelolie zowel diep in het haar als de hoofdhuid kan binnendringen, wordt het haar van binnenuit herstelt. Hierdoor krijgt het haar de kans om weer gezond en dik te worden. Daarnaast vormt amandelolie een laagje om het haar heen, waardoor het haar weer soepel, zacht en glanzend wordt.

Voorkomt huidirritaties op lichaam en hoofdhuid

Onze hoofdhuid wordt vaak blootgesteld aan verschillende factoren die voor irritaties kunnen zorgen, zoals hitte, vuil en chemische bestanddelen. Wanneer de hoofdhuid niet goed wordt verzorgt, kan dit leiden tot roos, infecties en uiteindelijk zelfs tot haaruitval. Door amandelolie op de hoofdhuid te masseren, wordt de hoofdhuid verzorgt en soepel gemaakt. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en de kans op huidirritaties verminderd.

Verwijdert roos

Door amandelolie op je hoofdhuid te masseren, wordt de hoofdhuid weer soepel gemaakt. Hierdoor laten vuil, dode cellen en roos makkelijk los, waardoor ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden met een goede zuiverende shampoo. Dit opent weer de poriën van de huid, waardoor de natuurlijke oliën van de hoofdhuid weer de kans krijgt op de hoofdhuid en de haarzakjes te verzorgen.


De amandelolie kan op verschillende manieren gebruikt worden, echter worden de volgende  methoden aanbevolen.

 Om de haargroei te stimuleren, verwarm de olie en masseer de hoofdhuid voor 10 minuten. doe plastic folie  om je hoofd en laat de olie een uur inwerken. Was je haar vervolgens met je favoriete shampoo.

 Als je de olie wilt gebruiken voor glanzend, soepel haar, breng dan de olie aan op je haar zonder het eruit te wassen. Breng wat extra amandelolie aan op de haar punten om gespleten punten te verminderen