Schoonheids behandeling

45 min €49,50schoonheidsbehandeling

Reiniging en peeling  reiniging van gezicht.Verwijderen van onzuiverheden (zoveel mogelijk als tijd toe laat), wenkbrauwen epileren of harsen kin of bovenlip.Daarna een heerlijk masker en ter afsluiting een dag/nachtcrème.

Losse modules zijn los bij te boeken tegen meerprijs van 10,00 (wenkbrauwen verven, wimpers, verven of meerdere plekken gezicht harsen. Of en speciaal luxe masker) tijdens een schoonheidsbehandeling.
per module 10 euro extra in overleg .

 Schoonheidsbehandeling 60 min € 67,50

schoonheidsbehandeling behandeling 70 min € 75 

Dieptereiniging en peeling of lysing van gezicht en decolleté onzuiverheden verwijderen (zoveel als de tijd toelaat) epileren wenkbrauwen/verven. Harsen bovenlip. Massage gezicht en hals en daarna masker en ter afsluiting  dag/nachtcrème.

Luxe schoonheidsbehandeling 90 min  € 79,50

Reiniging en peeling of lysing van gezicht onzuiverheden verwijderen epileren wenkbrauwen/verven. Harsen bovenlip/kin. Massage gezicht en decolleté met heerlijke vitamine e olie en daarna een speciaal  masker afgestemd op u huid .En ter afsluiting heerlijke serum en  dag/nachtcrème van

Dan is er  Speciale schoonheidsbehandeling voor een verstopte huid met veel comedonen/Puistjes/en onzuiverheden zeer geschikt voor mensen met veel puistjes € 69,50

In deze behandeling wordt er gewerkt met salicylzuur wat zeer goede resultaten geeft omdat het de poriën  verweekt en reinigt. We beginnen met een cleanser van salicylic, daarna een peeling ook van , dan een neutralizer, en gaan we onzuiverheden verwijderen, dan een speciaal masker van algen  wat extra diep reinigt. En ter afsluiting een serum van vitamine A  die wondgenezing bevordert.

Voor beste resultaat is het verstandig om deze behandeling elke 5 tot 7 weken te herhalen .

we hebben ook een speciale jongerenlijn te koop voor thuis de T lijn voor 59.00 euro . Een reiniger en tonic in  en dag en een nacht crème in 1. en een masker waar je verbluffende resultaten mee bereikt.

Voor overige behandelingen zie deelbehandelingenschoonheidsbehandeling

 

 Betaling is uitsluitend contant we hebben geen pin