PEDICURE

Bij uw eerste bezoek aan de pedicure maak ik een anamnese, hierbij stel ik een aantal vragen over uw gezondheid en eventuele klachten. Dit breng ik in kaart en daarna maak ik, samen met u, een behandelplan op voor de pedicure behandeling. De eerste keer betaalt u €35,00

Pedicurebehandelingenprovoet pedicure houten

volledige pedicurebehandeling (€32,50)

Desinfecteren en inspecteren van de voeten, nagels knippen en nagelomgeving reinigen met de hand en met natte freestechniek. Indien nodig eelt verwijderen, kloven behandelen en mycose nagels (kalknagels, schimmelnagels) behandelen

Een pedicure behandeling van maximaal 3 kwartier is €32,50 Ben ik langer bezig door likdoorns of ingroeiende nagels of heel eelt betaald u  € 31,50 ( als u tussen 4 en 6 weken komt )

Komt u niet regelmatig elke 6 weken is het max 45 min voor 32,50 elk kwartier extra is 7,50

Deelbehandelingen is  20 min voor 22,50 keuze uit ingroeide nagel likdoorn behandelen, Mycose (schimmelnagel) Nagels knippen.

Pedicure de luxe

Pedicure behandeling met als extra een voet scrub.dan doen we een voetpakking en gaat u in verwarmde sloffen Daarna heeft u heerlijk zachte voeten. Een echte aanrader voor mensen met hele droge voeten, diabeet zijn of chemo hebben gehad, ook erg geschikt voor wintervoeten 45,00

Probleemnagels

Nagelbeugel plaatsen bij ingroeiende nagel is €17,50 (dat is alleen de nagelbeugel komt de tijd bij dat ik er mee bezig ben)

Reparatie nagel met moderne techniek plaatsen we een gel nagel die eruit ziet als een gewone nagel waardoor u weer gewoon op blote voeten of slippers kunt lopen zonder u te schamen.

Grote teen €9,50 plus tijd van het bouwen van de nagel exclusief de tijd van het bouwen van de nagel.

Kleine teen €5,00 plus tijd bouwen van de nagelnagelreparatie

Daarnaast heb ik ook een leuke aanbieding:

Een pedicure behandeling en gel lak op uw voeten voor € 59,50 van de gel lak heeft u 5 tot 6 weken lang plezier en het is een heel mooi gezicht.

 

We hebben  een uitgebreid assortiment voetproducten en scrub voor het verzorgen van de voeten.

Ook verkopen wij een een super product tegen transpirerende voeten. Dit is een antipersipirant die zacht is voor de huid en binnen 2 weken werkt.

wij bieden als extra service in de pedicure salon, de clean & Green aan dit is een schoen sterillisator die doodt in 30 min bacteriën en schimmels in schoenen. Dit product is ook voor thuis te koop. Naast dat het schimmels en bacteriën dood, droogt het de schoen en haalt nare geurtjes weg.

Ook is deze voor thuis te koop. Geen stinkende schoenen meer of natte schoenen. ideaal om schimmel uit de schoenen te krijgen.

In de pedicure salon hebben wij verschillende producten tegen mycose (schimmel en kalknagels) druppels en spray die ervoor zorgen in combinatie met een mycose behandeling elke 4 tot 6 weken  zeer goed resultaten oplevert  als u dit 2 maal per dag gebruikt

Rosalanbalm

 

Roselan is een intensief werkend product tegen huidschilfers, kloven, extreem droge huid en droge vlekken op het hele lichaam. Ook waar de huid spontaan opengebarsten is, is het een weldaad.

De huid wordt er rustig van en de zalf heelt van binnenuit.
Heeft u een droge huid ten gevolge van extreme kloven, menopauze, hormoon- schommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème.
Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling. Ook in de nacht.

Te gebruiken bij:
● Droge lippen
● Herpes, koortsblaasjes
● Huidschimmelinfecties
● Kloven
● Psoriasis
● Voetschimmel
● Wintervoeten en winterhanden

 

Verkoopprijs 13,95 125 ml

 

 

Mycose en schimmel spray

 

HFL Laboratories gepatenteerde antischimmelspray is hét product ter behandeling en preventie van schimmelnagels en huidschimmel.
De spray desinfecteert, pakt schimmels effectief aan en bevat verzorgende bestanddelen. De Antischimmelspray is tevens het ideale hulpmiddel bij het genezen van huidschimmel.

Te gebruiken bij:
● Huidschimmel infectie
● Schimmelnagels
● Vaginale schimmel
● Voetschimmel

Verkooprijs 14,95