Mijn naam is Marjolein van Herwijnen en heb sinds 2010 een pedicure en schoonheidssalon in Houten 5 minuten lopen van winkelcentrum het rond en de trein.

telefoon jan 2017 238De salon is gevestigd op de begane grond en rolstoel toegankelijk. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.
Er is een ruime keuze aan schoonheid en pedicure behandelingen jeugd behandelingen tot de meest luxe relaxbehandelingen zie kopjes boven aan de website

Onder genot van een kopje koffie of thee maak ik een behandelplan. Komt u voor het gezicht dan maak ik een huidanalyse met u. Terwijl ik uw gezicht of voeten vakkundig behandel kunt u compleet ontspannen in een comfortabele behandelstoel. Naast de kennis, is een ander belangrijk onderdeel van mijn werk het kunnen luisteren naar u. Wat de wensen of mogelijke klachten zijn, om hier vervolgens samen aan te werken en voor een passende behandeling te kunnen kiezen. Zodat u met een glimlach en zeer tevreden naar huis gaat. En dit enthousiasme verder kan vertellen.

k stel het ook zeer op prijs als iemand een recensie plaatst op mijn website. of op Facebook.

Uiteraard volg ik daarnaast ook de nodige bijscholingen.
Kortom ik sta niet stil en daardoor de salon ook niet!
Ik ben aangesloten bij de branchevereniging van Provoet en Anbos

In mijn praktijk werk ik volgens “de code voor de voetverzorger en schoonheidsspecialiste”. In de code wordt beschreven waaraan de pedicure en schoonheidsspecialiste aan moet voldoen volgens de ARBO, Hygiëne en Milieuregels. Door Provoet/Anbos en de HBA ben ik gecertificeerd voor het werken volgens de branchenorm hygiëne. Dit houdt in dat ik altijd werk met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten.

telefoon jan 2017 249foto salon