Meso needling behandelingen  

Wat is Mesotherapie?

Meso needling is een behandel techniek voor zowel het gezicht als lichaam je maakt met een speciale Meso  needling ( naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid die niet te zien zijn).Op deze manier vernieuwen en verfraaien de huid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen, Door deze prikkeling komen er groei en helende factoren vrij die zorgen voor de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine

Voordelen:

Het product waarmee gewerkt wordt is   retinol meso gel vitamine A en een collageen stimulerende peptide. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. De 2e is vitamine complex hyaluron waar vitamine C en E en B5 inzit dit serum is zelfs geschikt voor een heel gevoelige huid . In combi geven ze het mooiste resultaat .De retinol mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding
De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

 

 Voor wie is Meso Needling

Meso needling is voor iedereen die bewust bezig is met het behoud van een jonge uitstraling en kleine rimpeltjes wil verfijnen of verzachten de huid wil verstevigen.

Ook voor pigment en ouderdomsvlekken is dit een zeer effectieve behandeling.meso pen needling

Mensen die littekens hebben van acne geeft dit verbluffende resultaten

Grove huid structuur/ grove poriën

Voor diegene die een aanvulling zoekt op zijn of haar dagelijkse huid verjonging en huid verbetering  en de werking hiervan wil verdiepen is Meso therapie een uiterst veilige en doeltreffende behandeling

Minder zichtbare rimpels, duidelijk meer volume in de huid door aanmaak van collageen elastine

Natuurlijk huid verjonging, sterk reduceren van lijntjes/rimpels nu ook mogelijk bij lippen en ogen met nano naald

Zichtbare verbetering van de algehele huid structuur al na 2 keer. Vermindering of zelfs het verdwijnen van pigment vlekken Duidelijk zichtbare vermindering van littekens.

 

Voordat dat we met Meso needling behandeling  starten

Komt u langs voor een gratis intake, vertel wat de behandeling inhoud.Wat de mogelijkheden zijn? Wat zijn u wensen? We vullen samen een lijst in met vragen daarna vraag ik u dit te onderteken voor akkoord .

Voordat de behandeling plaatsvindt zijn er een aantal belangrijke punten

Het inbrengen van de serums gebeurt met een speciaal vibrerende pen met een kop stukje met steriele naaldjes, waar we minuscuul kleine gaatjes maken.

( ± 0,05 tot 1 mm diep) in de huid die niet zichtbaar zijn. De uiterst fijne naaldjes van de Meso-pen garandeert een (vrijwel) pijnloze behandeling die verdoving overbodig maakt. Wij raden u aan op jonge leeftijd (30+) met Meso therapie te beginnen en de behandeling regelmatige een kuur van 4 tot 6 keer (afhankelijk van het gewenste resultaat en uw huidconditie geef ik het advies om dit ± 3 tot 6 maanden) te herhalen.

 

Contra indicaties bij meso needling.

*Actieve acne(pus)/actieve rosacea (herkenbaar aan rode bultjes)  Psoriasis 

* Open wonden ook koortslip in behandelend gebied

*Diabetes , Hiv geïnfecteerd / Immuun stoornissen(et onderdrukkende medicijnen akkoord van de huisarts)

*Koortslip met uitbraak.

 *Let op kan wel maar kan risico zijn

Als u af en toe koortslip heeft en al zeker 2 maanden geen uitbraak heeft gehad virus

(als u 2 weken voor de behandeling gaan  smeren uit voorzorg met Zovirax) ook raden we aan om lysinne te slikken tijdens de behandeling en 14 dagen voor u start

Zwangerschap is in principe geen contra indicatie Maar ik gebruik geen retinol .Adviseer het niet tijdens de zwangerschap omdat huid heel ander kan reageren

 

Doet de behandeling pijn?

U kunt wat ongemak tijdens de behandeling ervaren, afhankelijk van de diepte instelling van de naaldjes.  De meeste cliënten beschrijven de behandeling als een lichte zonnebrand sensatie.
Er kan een lichte schilvering ontstaan die na enkele dagen verdwijnt.
Er is aangeraden om direct na de behandeling zon- blootstelling en zonnebanken voor minstens een week na de sessies te vermijden, en altijd de toepassing van een goede zonnebrand crème  Spf 50 voor het naar  buiten gaan(zelfs als het niet erg warm of zonnig is)

 

Om u huid in korte tijd zicht- en merkbaar te verjongen wordt aangeraden de  Meso needling behandelingen in kuur verband te ondergaan.

We maken een afspraak er moet minimaal 27 dagen tussen de behandelingen zitten en max 30 dagen voor mooiste resultaat

Bij acne littekens is het elke 14 dagen

Prijslijst

Meso needling behandeling hele gezicht inclusief  met afsluiting aloe vera  gel  € 79,50

Het Micro needling Peel-off Alginaat Mask bevat extracten van de spirulina alg, ginseng wortel en vitamine C.

Spirulina verfijnt poriën, hydrateert en ontgift. Ginseng wortel is een anti-oxidant, rijk aan vitaminen en verheldert hyper pigmentatie.   is de behandeling     €  79,50

Ook kan de behandeling in combi gedaan worden met bio pulse therapy wat het resultaat met 50 % versneld dan betaald u € 129 euro voor de behandeling Tijd van behandeling is tussen 90 min en 2 uur.

Nu ook mogelijk met Nano naald voor lijntjes ogen en lippen. voor extra naald betaald uw   € 9.95

Deelbehandelingen ook mogelijk in overleg

Meso nano behandeling bij ogen en mond

Decolleté  Meso behandeling                                                                             €   65,00

Behandeling nek                                                                                                   € 65,00

Micro needling gezicht hals en decolleté                                                         €  149,50 met speciaal Alginaat masker is het € 159

Voor klanten die al gewend zijn aan de needling is het mogelijk om tussen door een Bio peeling met glycol tussendoor te doen voor nog mooier en beter resultaat.

Of een Carboxietherapie behandeling in combi  met gezicht                                           €129,95

 

 

Tevens maken we  een aantal  foto’s. voor de behandeling  voor de 1e  behandeling en voor de 4e behandeling.

Deze bewaar ik in een map samen met de vragen lijst.

Advies voor  heren is het aangeraden om de avond voor de behandeling te scheren i.v.m. irritatie

Belangrijk   Nazorg instructies

Vlak na de behandeling kan de huid een beetje rood of  wat gezwollen zijn. . Dit verdwijnt meestal 24 uur soms bij de neus en hals en decolleté  duurt het wat langer. Er kan er een klein blauw plekje ontstaan wat verdwijnt na enkele dagen.

Vermijd overmatig zon contact en saunabezoek direct na de behandeling. Een goede hygiëne is belangrijk.

De eerste 48 uur adviseren we geen make-up te gebruiken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en een goede zon bescherming te gebruiken. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met Vit A en E  te gebruiken. Na de behandeling krijgt u aloë vera gel mee om te kalmeren.

Ik adviseer adviseer om elke dag spf 50 te gebruiken . U huid is zeer teer en voor het mooiste resultaat is dit het beste. wilt u perse de zon in smeer dan elke om de anderhalf uur met factor 50.En probeer met u hoofd in de schaduw te blijven tijdens het zonnen  Zeker als u voor pigment vermindering/verwijdering komt. deze producten kunt u aanschaffen in de salon. niet alle producten mogen na needling op de huid..