Schoonheidsspecialiste Houten  – Welkom bij Beauty & Feet Houtenschoonheidsspecialiste Houten

Welkom op de website van mij als schoonheidsspecialiste Houten. Lees hier verder over wat een schoonheidsspecialiste doet of kijk voor meer specifieke informatie over mij en de schoonheidsbehandelingens verder op deze website.

Meer info over de behandeling

Meer info over de prijzen

Direct contact met mij opnemen of een vraag stellen

Wat is een schoonheidsspecialiste?

Een schoonheidsspecialiste is iemand die zich bezighoudt met het aanbieden van en adviseren over schoonheidsbehandelingen voor lichaam en gezicht. Het kan hierbij gaan om cosmetische, verzorgende en ontspannende behandelingen. … zowel mannen, vrouwen als vrouwen kunnen terecht bij  mij als schoonheidsspecialiste -Houten. Ook voor tieners hebben wij producten en behandelingen op maat.

Wat doet een schoonheidspecialiste?

Een schoonheidsspecialiste  voert een verzorgende, ontspannende, en cosmetische handeling uit op het gezicht en lichaam.Daarnaast kunnen er ook behandelingen worden gegeven die huid verbeterend / huid verjongend werken Een schoonheidsspecialist verzorgt de huid, geeft een make-up of advies voor de behandeling van huidproblemen, verkoopt (cosmetische) producten en geeft de klanten een persoonlijke, deskundige en hygiënische behandeling Geef graag vrijblijvend advies als schoonheidsspecialiste Houten

Een schoonheidsspecialiste verzorgt het uiterlijk van vrouwen en mannen. Soms wil je je uiterlijk verzorgen voor een bijzondere gelegenheid, maar je kunt ook maandelijks naar een schoonheidsspecialist gaan om bijvoorbeeld je wenkbrauwen bij te laten werken. Of voor algehele huidverbetering.  Een onzuivere huid zijn o.a. puistjes, mee-eters of witte bolletjes, verwijde poriën en een glimmende de huid. Dit zie je vooral terug op het gezicht, maar ook vaak in de nek, op de schouders, borstkas en rug. Bij een onzuivere huid zijn de poriën aan de oppervlakte van de huid verstopt. kunt u terecht bij mij terecht .

 

Waarom  ga je naar de schoonheidsspecialiste Houten?schoonheidsspecialiste-Houten

Een professionele en erkende schoonheidsspecialist heeft een intensieve opleiding achter de rug en beschikt over uitgebreide kennis over het menselijk lichaam en vooral over de huid en huidverzorging. Met deze kennis en ervaring kan de schoonheidsspecialist persoonlijk advies geven over de meest adequate behandeling en de juiste producten. Een schoonheidsspecialist werkt met hoogwaardige producten waarvan ze alle ingrediënten en hun functie en werking kent. Als je zelf producten koopt, zullen de meeste ingrediënten je weinig zeggen. Bovendien bevatten de producten in de schoonheidssalon veel meer werkstoffen, dan de beauty producten in de supermarkt of bij de drogist. Als schoonheidsspecialiste-Houten adviseer ik graag producten die speciaal afgestemd zijn op uw huid.

Probleemhuid ?

Zeker als je te kampen hebt met huidproblemen, is het aan te raden om een professionele schoonheidsspecialist te bezoeken. Huidproblemen zijn niet een-twee-drie verdwenen, daarvoor is een plan van aanpak nodig. Een schoonheidsspecialist analyseert je huid, huidtype en je huidproblemen en bespreekt samen met jou de mogelijkheden om jouw huid te verbeteren. Net zoals je niet na één keer naar de sportschool gaan in topvorm bent, is ook je huid niet met één keer een crème aanbrengen verbeterd. De schoonheidsspecialist zal adviseren behandelingen in te plannen en je advies geven voor thuis om stap voor stap je huid weer in een goede conditie te krijgen.

Momentje voor jezelf

Een verwenmomentje voor jezelf is ook een uitstekende reden om naar de schoonheidsspecialiste houten te gaan! Terwijl je diverse schoonheidsbehandelingen ondergaat, kun je eindelijk weer eens heerlijk ontspannen. Wat geniet jouw voorkeur? Na een stressvolle dag zelf in de weer met schoonheidsproducten in je eigen badkamer of onbezorgd neerstrijken in de behandelstoel van de schoonheidsspecialiste? Door het hectische leven van alledag is er steeds meer behoefte aan dit soort relaxmomenten. De schoonheidsspecialist is de aangewezen persoon om je die te geven!

 

Wilt u 1 0p 1 contact met uwuschoonheidsspecialiste en altijd hetzelfde gezicht?

Als consument word je overweldigd door informatie over wat wel en niet goed voor je is. Je weet op den duur niet goed meer wat je allemaal met die informatie aan moet. Je hebt daarom steeds meer de behoefte aan 1 op 1 contact met een expert, waarmee je kunt overleggen en aan wie je vragen kunt stellen. Vooral dit persoonlijke aspect en de vertrouwensband die je opbouwt met je schoonheidsspecialist is een duidelijke meerwaarde. Bij  schoonheidsspecialiste Houten word je helemaal in de watten gelegd en krijg je gedurende een uur of anderhalf uur oprechte aandacht. Het moet voelen alsof je bij een goede vriendin langsgaat waar je je helemaal op je gemak voelt! Bij mij als schoonheidsspecialiste -Houten probeer ik iedereen op zijn gemak te stellen, niets is raar of vreemd.

wat je zelf soms niet ziet maar wij misschien wel

Hier komt opnieuw aan de orde dat een schoonheidsspecialist een goed opgeleide professional is, die dingen ziet die jij misschien nog niet had opgemerkt. Denk aan het risico op bepaalde huidproblemen of ziektes. Het komt regelmatig voor dat een schoonheidsspecialist op een verdacht plekje op de huid stuit en de klant doorverwijst naar een arts. Het tijdig opmerken van bijvoorbeeld een beginnende vorm van huidkanker kan veel problemen voorkomen. Daarbij heeft de schoonheidsspecialist een goed zicht op plekken waar je zelf weinig of geen zicht op hebt; schouders, nek, rug, achterkant van je benen, etc. Verkoop van zonbescherming is verkrijgbaar bij mij in de salon.

Bij schoonheidsspecialiste Houten zijn wij opgeleid met professionele salonapparatuur te werken

De schoonheidsbranche is een branche die sterk in ontwikkeling is en die zich steeds verder specialiseert. Schoonheidsspecialisten leren tijdens hun opleiding om te werken met professionele salonapparatuur, waaronder  de vapozone, borstelapparaten. Daarnaast kunnen ze zich specialiseren op  huidverbetering Mesopen needling en chemische peelingen. Ze leren onder uitstekende begeleiding om hier verantwoord, veilig en op professionele wijze mee te werken. Als je hiertoe niet bent opgeleid, kun je behandelingen met dit soort apparaten, maar beter aan de echte professional overlaten! Kies altijd voor een professional die aangesloten is bij Anbos. Op die manier weet je dat je bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste zit, die verzekerd is en weet wat ze doet.