Prijslijst 

volledige pedicure behandeling € 41,50

Bij uw eerste bezoek maak ik een anamnese, hierbij stel ik een aantal vragen over uw gezondheid en eventuele klachten. Dit breng ik in kaart en daarna maak ik, samen met u, een behandelplan.

Desinfecteren en inspecteren van de voeten, nagels knippen en nagelomgeving reinigen met de hand en met natte freestechniek. Indien nodig eelt verwijderen, kloven behandelen en mycose nagels (kalknagels, schimmelnagels) behandelen.

Standaard behandeling zie boven € 41,50

Deelbehandeling 29,50 euro  voor 20 min

 

Nagelbeugel plaatsen bij ingroeiende nagel is €20(dat is alleen de nagelbeugel komt de tijd bij dat ik er mee bezig ben)

 

Reparatie nagel met moderne techniek plaatsen we een gel nagel die eruit ziet als een gewone nagel waardoor u weer gewoon op blote voeten of slippers kunt lopen zonder u te schamen.

reparatie nagel gemaakt met gewohl reparatie gel
reparatie nagel gemaakt met gewohl reparatie gel

Grote teen €9,50 plus tijd van het bouwen van de nagel

Kleine teen €5,00 plus tijd bouwen van de nagel

Daarnaast heb ik ook een leuke aanbieding:

Een pedicure behandeling en een french manicure van gel op uw voeten voor € 67,50 Van de gellak heeft u 4 tot 6 weken lang plezier en het is een heel mooi gezicht.

Kleurtje french pedicure met wit randje 29,50 euro  los zonder pedicure.

Manicure  € 41,50 hand badje, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en handcrème 45 min

Betaling uitsluitend contant

Behandelingen die afgezegd of vergeten worden binnen 24 uur van de gemaakte afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt om in rekening te brengen